Best WordPress Theme based on Material Design -

In 2013 ben ik afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UGent met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen.

Sindsdien volgde ik tal van bijkomende opleidingen om mij verder te bekwamen in mijn vakgebied. Up to date blijven met de laatste nieuwe evoluties laat mij toe om patiënten steeds te helpen aan de hand van de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Naast de klassieke kinesitherapie (behandeling van posttraumatische en postoperatieve letsels), heb ik mij gespecialiseerd in:

  • Manuele therapie (postgraduaat manuele therapie, UGent, 2013-2014)
    Behandeling van perifere klachten, rug- en nekklachten via manipulaties (‘kraken’) en mobilisaties.
  • Myofasciale therapie (Trigger vzw, 2014-2016)
    Behandeling spierpijnen aan de hand van dry needling, stretching en warmte.
  • Pre- en postnatale kinesitherapie (o.a. Women’s Health: ‘Van voelend en actief zwanger naar bewust bevallen en moeder zijn’ (SmartEducation, 2016))
    Voorbereiding op de bevalling enerzijds en training van de conditie en de buik- en bekkenbodemspieren na de bevalling anderzijds.
sjouke-wittouck_26

Ik doe niet aan “standaardbehandelingen”: welke therapie ik toepas hangt af van jouw concrete situatie. Elke behandeling wordt dan ook voorafgegaan door een uitgebreid klinisch onderzoek en een grondige anamnese. Enkel op basis daarvan kan ik een adequaat en individueel behandelplan voor je opstellen.

Heb je vragen? Wil je op consultatie komen? Doe dit hier!